Cautare

538 de rezultate pentru "deranjamente telecom bacau" (3.04 secunde)
Pe strazile din centrul municipiului Iasi sunt mobilizati 500 de politisti si jandarmi din judetele Iasi si Bacau, pentru a asigura ordinea publica.
Potrivit surselor Hotnews.ro, Nastase s-ar fi intalnit cu Viorel Hrebenciuc la Bacau unde ar fi discutat despre organizarea delegatiilor la congresul din 20 februarie.
De asemenea, potrivit mai multor surse din PSD, Viorel Hrebenciuc, care daduse acum cateva zile asigurari ca il va sustine pe Ponta, i-a indemnat pe delegatii PSD Bacau, cu care s-a intalnit vineri seara, sa il voteze pe acesta.
In urma cu cateva minute a votat impreuna cu delegatia de Bacau dupa care, din nou, s-a facut nevazut. Informatiile spun ca Hrebenciuc a mers pe mana lui Ponta.
UNPR Bacau va fi condusa de un fost prefect, Adrian Mironescu, UNPR Neamt va fi condusa de fostul social-democrat latifundiarul Culita Tarata, iar presedintele UNPR Buzau va fi un alt deputat ex-PSD, Adrian Mocanu, fiul actualului presedinte al CJ.
pantofi cu toc si ciocolata Aflata in vizita la Saucesti, judetul Bacau, Elena Udrea le-a "rasfatat" pe doamnele din comuna lovita de inundatii cu "pantofi de bal" si le-a garantat acestora ca vor atrage toate privirile la petrecerile organizate dupa ce isi vor reconstrui casele.
"Este vorba despre Timis, Vaslui, Bacau, Satu Mare, Mures si Teleorman", a precizat Borbely. Ministrul a mentionat ca, in acest moment, in Mures functioneaza ilegal doua depozite pentru deseuri, iar cei din Satu Mare duc gunoiul in alt judet.
Gorj si Vrancea cu cate 22 de proiecte, Galati cu 20, Mehedinti, Bacau si Vaslui cu cate 19", a prezentat oficialul MAI.
el a obtinut reconfirmarea pentru sefia PSD Bacau, dar a fost silit sa renunte la pozitia sa de la Camera.
Elena Mitrea (foto), senator PSD de Bacau, l-a interpelat in Senat pe Mihail Seitan, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.
Din decembrie 2007 este vicepresedinte al PD-L Onesti si membru in BJ PD-L Bacau. In 2001 a fondat clubul ROTARY Onesti.
Reducerile vor mai afecta judetele Bacau, Dambovita, Gorj, Ialomita, Maramures, Neamt, Tulcea si Vaslui, dar si municipiul Bucuresti. Proiectul de rectificare va fi discutat luni de guvern.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi (IJJ) Iasi, capitanul Mihai Cojocaru, sustine ca 200 de jandarmi de la inspectoratele din Iasi si Bacau au fost detasati in zona centrala a orasului, pe tot parcursul zilei, pentru a preveni eventuale incidente.
Organizatia de Bacau este alaturi de el. Adica acuma il acuza de fondurile PHARE. Ce daca a mai incalcat un articol de lege?
•Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Braila - 1 parlamentar din cei de acum va ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Am retinut ca preturile au crescut cu 15%, concedierile in sistemul bugetar vor continua, pensiile militarilor vor scadea in continuare, ca medicii pleaca din tara si spitalele se inchid, iar Federatia Sindicatelor Libere din Chimie si Petrochimie organizeaza azi mitinguri de protest, in orasele Brasov, Constanta, Deva, Bacau, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea si Targu Mures.
La Bacau, omul liberalilor, Romeo Stavarache, nu vrea nici in ruptul capului sa-i cedeze ceva lui Viorel Hrebenciuc, la Iasi diferendul dintre Nichita si Fenechiu nu da semne de aplanare, la Ilfov pesedistii se harjonesc pe sub masa cu peremistii, spre disperarea partenerilor din USL, la Dambovita este o situatie similara, doar ca aici amanta este de la PDL, la Suceava nu are cine semna din partea conservatorilor pentru ca PC nu are sef, la Vaslui liderul PSD, Dumitru Buzatu, nici nu vrea sa auda de impartit listele cu liberalii si tot asa.
In acelasi timp, social-democratii au realizat o serie de sondaje in cateva judete, intre care Baia Mare, unde USL ar obtine 63%, Iasi unde Uniunea ar beneficia de 76%, Bacau - 76%, Galati - 75% si Bucuresti - 62%.
Astfel, conform celor mai recente date, pentru energia termica furnizata de CET Bacau populatia plateste 137,60 lei/Gcal fata de un pret de furnizare aprobat de 225 lei/Gcal, energia termica furnizata de CET Iasi este platita de populatie cu 175 lei/Gcal fata de un pret de furnizare de 291,87 lei/Gcal, iar pentru energia termica furnizata de Locato Piatra Neamt este acceptat pentru populatia un pret de 148,48 lei/Gcal fata de un cost real de 279,79 lei/Gcal.
Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau. Alte sapte regiuni ar fi concentrate in sudul Romaniei: Dolj-Mehedinti-Olt, Gorj-Valcea, Arges-Dambovita-Prahova, Giurgiu-Teleorman, Calarasi-Ialomita, Constanta-Tulcea si Bucuresti.
google-analytics.com